PREVAJANJE IGER

Iščete zanesljivega prevajalskega partnerja za vaše igre?

Ste razvijalec iger in želite svoje izdelke predstaviti na tujem trgu? Ali pa se vaše podjetje ukvarja s testiranjem iger pred izdajo oziroma posodobitvijo? Ste mogoče pravni svetovalec, ki svoje stranke iz panoge razvoja iger sproti seznanja z zakonodajo s tega področja? V vsakem primeru boste potrebovali zanesljivega partnerja za prevajanje in lokalizacijo, ki bo vašim uporabnikom iger, partnerjem, strankam in bodočim vlagateljem jezikovno in celostno predstavil vaše igralne svetove, ne glede na to, ali je njihov materni jezik nemščina, angleščina, češčina ali norveščina.

Izzivi pri prevajanju iger

Če želite upoštevati vse dejavnike prevajanja iger, morate poiskati zanesljivega partnerja z ekipo, ki lahko zagotovi vsestranske storitve in bo vaše igre ter vsebine dvignil na višjo raven. Prevajalci za to področje morajo dobro poznati programsko opremo in informacijsko tehnologijo, da poskrbijo za zaledni del sistema, uporabniški vmesnik in pomoč uporabnikom. Obvladati morajo tudi kreativno pisanje, kar jim omogoča, da virtualni svet vaše igre prilagodijo igralčevi realnosti. Biti morajo tudi strokovnjaki za pravo in poslovanje, da lahko upoštevajo zakonodajne omejitve in lokalne ter mednarodne predpise s področja iger.

Lokalizacija iger

Če želite dodatno nadgraditi svoje prevode, lahko naročite lokalizacijo iger v vse večje jezike. Pomagali vam bomo, da boste igro prilagodili ciljni državi, tamkajšnjim uporabnikom, jeziku in zakonodaji.

Zakaj izbrati GORR?

Zavedamo se, da je pri prevajanju pomembna vsaka podrobnost in da ni prostora za napake. Zato je pomembno, da svoje prevode zaupate zanesljivemu in preverjenemu prevajalskemu partnerju. Ekipa GORR vam ponuja:

  • izjemno odzivnost in hitro obdelavo naročil

  • prijazno obravnavo in dosegljivost praktično 24/7

  • vam prilagojene procese in podrobno kontrolo kakovosti

  • multidisciplinarne izkušnje, pridobljene pri delu s strankami s celega sveta

  • prevode vseh evropskih in večjih svetovnih jezikov

USPEH JE NA DOSEGU VAŠE ROKE!

Stopite v stik z nami in s prilagojenimi storitvami prevajanja in lokalizacije vam bomo pomagali rasti še hitreje in uspešneje.

© 2023 GORR. Vse pravice pridržane.