PREVAJANJE BESEDIL S PODROČJA INFORMACIJSKE TEHNOLOGIJE IN TELEKOMUNIKACIJ

Iščete zanesljivega prevajalskega partnerja za besedila s področja informacijske tehnologije in telekomunikacij? Potem ste na pravem mestu.

Besedila s področja informacijske tehnologije in telekomunikacij so lahko zelo različna po vsebini in obsegu. Spletni razvijalci ter razvijalci programske opreme in aplikacij si prizadevajo širšemu občinstvu ponuditi izdelke v njihovem lokalnem jeziku, zato postajajo zbirke besedil za lokalizacijo uporabniških vmesnikov in programske opreme vse obsežnejše, hkrati pa se veča tudi povpraševanje po najboljših strokovnjakih za tehnične prevode, ki imajo obenem tudi smisel za prevajanje marketinških in izobraževalnih vsebin.

Kaj vključujejo naši prevodi s področja informacijske tehnologije?

Potrebujete prevod svoje strojne opreme?

Tako kot vse vrste programske opreme prevajamo tudi vse vrste besedil s področja strojne opreme, računalništva in telefonije. Naši tehnični prevajalci lahko poskrbijo za prevod širokega nabora najrazličnejših besedil s področja informacijske tehnologije in spremne tehnične dokumentacije.

Se ukvarjate s telekomunikacijami?

Brez skrbi, lahko vam pomagamo tudi s prevodi, ki so prilagojeni vaši telekomunikacijski dejavnosti. Nudimo vam vse na enem mestu – od prevodov vsebin s področja programske opreme in omrežij, mobilnih telefonov in druge opreme, do prevodov s področja oglaševanja telekomunikacijskih storitev.

Zakaj izbrati GORR?

Zavedamo se, da je pri prevajanju pomembna vsaka podrobnost in da ni prostora za napake. Zato je pomembno, da svoje prevode zaupate zanesljivemu in preverjenemu prevajalskemu partnerju. Ekipa GORR vam ponuja:

  • izjemno odzivnost in hitro obdelavo naročil

  • prijazno obravnavo in dosegljivost praktično 24/7

  • vam prilagojene procese in podrobno kontrolo kakovosti

  • multidisciplinarne izkušnje, pridobljene pri delu s strankami s celega sveta

  • prevode vseh evropskih in večjih svetovnih jezikov

USPEH JE NA DOSEGU VAŠE ROKE!

Stopite v stik z nami in s prilagojenimi storitvami prevajanja in lokalizacije vam bomo pomagali rasti še hitreje in uspešneje.

© 2023 GORR. Vse pravice pridržane.