PREVAJANJE MARKETINŠKIH BESEDIL

GORR vam s svojimi marketinškimi prevodi pomaga prenesti sporočilo v tujino.

Prvo pravilo marketinga je, da se je treba prilagoditi lokalnemu trgu. Zato morate svojo vsebino, ko se podajate na tuje trge ali želite tam prodajati svoje izdelke, prevesti v lokalni jezik, sicer vas ciljno občinstvo ne bo vzelo za svoje. Pri tem vam lahko pomagamo mi!

Kaj vključujejo naši prevodi s področja marketinga?

Potrebujete različne vrste dokumentov v različnih jezikih? Brez skrbi!

Če iščete storitve prevajanja marketinških besedil v različne jezike, ste na pravem mestu! Naši strokovnjaki za prevajanje marketinških besedil vam bodo pomagali spregovoriti v jeziku vaših strank, pri čemer bodo vsebino prilagodili tako, da bo nagovarjala ciljno občinstvo.

Pomagamo vam lahko ne glede na to, kakšne vsebine potrebujete. Ponašamo se z bogatimi izkušnjami s področja prevajanja spletnih strani, zgibank, promocijskih gradiv, obvestil za javnost in drugih vsebin za podjetja. Poleg tega sledimo zadnjim trendom in imamo vedno več dela s pripravo objav za družbena omrežja in druge sodobne medije.

Katere prevajalske storitve nudi GORR?

Nudimo tudi storitve kreativnega prevajanja. S kreativnim prevajanjem marketinške materiale še dodatno prilagodimo ciljnemu trgu in občinstvu. Namesto prevoda boste tako dobili prilagojeno marketinško besedilo.

Zakaj izbrati GORR?

Zavedamo se, da je pri prevajanju pomembna vsaka podrobnost in da ni prostora za napake. Zato je pomembno, da svoje prevode zaupate zanesljivemu in preverjenemu prevajalskemu partnerju. Ekipa GORR vam ponuja:

  • izjemno odzivnost in hitro obdelavo naročil

  • prijazno obravnavo in dosegljivost praktično 24/7

  • vam prilagojene procese in podrobno kontrolo kakovosti

  • multidisciplinarne izkušnje, pridobljene pri delu s strankami s celega sveta

  • prevode vseh evropskih in večjih svetovnih jezikov

USPEH JE NA DOSEGU VAŠE ROKE!

Stopite v stik z nami in s prilagojenimi storitvami prevajanja in lokalizacije vam bomo pomagali rasti še hitreje in uspešneje.

© 2023 GORR. Vse pravice pridržane.