PREVAJANJE MEDICINSKIH IN NARAVOSLOVNIH BESEDIL

Potrebujete pomoč pri prevajanju medicinskih in naravoslovnih besedil?

Prevodi naravoslovnih besedil pogosto veljajo za ene najzahtevnejših. To ni nič nenavadnega, saj k naravoslovju spadajo različne discipline – od biologije, biokemije in kemije, do ekologije in medicine. Če temu prištejemo še patentne zahtevke s področja molekularne biologije, biokemije in drugih področij, potem je poglavitnega pomena, da poiščete strokovno pomoč, ki se bo tovrstnih prevodov lotila pravočasno in z najvišjo mero natančnosti.

Kaj vključujejo naši prevodi s področja naravoslovja?

Medicinski prevodi? Ni problema!

Medtem ko so nekatera medicinska besedila dokaj preprosta (na primer zdravniško potrdilo), mi skrbimo tudi za prevode zahtevne medicinske dokumentacije z različnih področij, kot sta na primer farmacija in stomatologija. Poleg tega prevajamo patente s področja medicinske tehnologije.

Prevajamo v vse večje svetovne jezike in upoštevamo zahteve s področja naravoslovnih prevodov vseh držav, v katere se želite širiti. Poleg tega sodelujemo izključno z izkušenimi medicinskimi in znanstvenimi prevajalci, ki obvladajo posamične naravoslovne discipline.

Zakaj izbrati GORR?

Zavedamo se, da je pri prevajanju medicinskih in naravoslovnih besedil pomembna vsaka podrobnost in da ni prostora za napake. Zato je pomembno, da svoje prevode zaupate zanesljivemu in preverjenemu prevajalskemu partnerju. Ekipa GORR vam ponuja:

  • izjemno odzivnost in hitro obdelavo naročil

  • prijazno obravnavo in dosegljivost praktično 24/7

  • vam prilagojene procese in podrobno kontrolo kakovosti

  • multidisciplinarne izkušnje, pridobljene pri delu s strankami s celega sveta

  • prevode vseh evropskih in večjih svetovnih jezikov

USPEH JE NA DOSEGU VAŠE ROKE!

Stopite v stik z nami in s prilagojenimi storitvami prevajanja in lokalizacije vam bomo pomagali rasti še hitreje in uspešneje.

© 2023 GORR. Vse pravice pridržane.