O NAS

EKIPA GORR. GONILNA SILA NAŠEGA USPEHA.

Naša ekipa je temelj našega uspeha.

V naših vrstah so izkušeni prevajalci in jezikoslovci ter projektni vodje, ki skrbijo, da v roke vsakokrat dobite odlične prevode, ki ustrezajo vašim specifičnim potrebam.

Kadar gre za visokokakovostne prevajalske storitve, naša ekipa ne popušča. Od začetka do konca poskrbi za vsako podrobnost vašega projekta, da prejmete natančno in pravočasno prevedeno besedilo, ki presega vaša pričakovanja.

Gregor Rosulnik

Soustanovitelj in direktor
Gregor je v podjetju GORR glavno gonilo poslovnega, finančnega in tehničnega razvoja. Svoje delo opravlja z vnemo in predanostjo.

Njegova pozitivna naravnanost, odprtost in podjetniški duh vas ne bodo pustili ravnodušnih. Srečate ga lahko tudi na igrišču za badminton, kjer vas bo navdušil s svojo zagnano igro.

Gregor Rosulnik

Soustanovitelj in direktor

Olivera Rosulnik

Soustanoviteljica in namestnica direktorja
Olivera je od prvega dne vključena v vse procese razvoja poslovanja, še posebej pa se osredotoča na optimizacijo procesov v produkciji, upravljanje s človeškimi viri in skrb za ključne stranke.

Olivera je neposredna in dobrovoljna, ampak šele po veliki jutranji kavi.

Olivera Rosulnik

Soustanoviteljica in namestnica direktorja

Anja Zore

Prevajalka in skrbnica kakovosti
Naša in-house prevajalka Anja v agenciji GORR skrbi za kakovost in je tista, ki zadnja pregleda vaše prevode in poskrbi, da so brezhibni. Njena temeljitost in natančnost prideta do izraza predvsem pri tehničnih in medicinskih besedilih, medtem ko prav posebno ljubezen goji do nemškega jezika.

V prostem času jo boste verjetno srečali kje v naravi, naj bo s kolesom ali peš.

Anja Zore

Prevajalka in skrbnica kakovosti

Darja Bizjak

Vodja projektov in prevajalka
Darja ima diplomo iz prevajanja in preden se je pridružila naši ekipi, je pridobivala izkušnje kot samostojna prevajalka. Pri nas redoljubno vodi projekte in skrbi, da stranke prejmejo brezhibne prevode.

Pri delu je natančna in odločna, sodelavcem pa prinaša sladke domače dobrote in skrbi za sproščeno ter prijetno vzdušje v pisarni.

Darja Bizjak

Vodja projektov in prevajalka

Aleksandra Smukov

Vodja projektov
Še ena jezikoslovka v ekipi GORR, ki ima misijo, da izboljša in poenostavi naše delovne procese. Vedno se bo maksimalno potrudila, da nam in vam z nasmehom na obrazu pomaga pri najrazličnejših izzivih – ampak ne pred prvo jutranjo kavo.

V prostem času rada preživlja čas s svojo družino, po možnosti zunaj, na dolgih sprehodih v raziskovanju novih kotičkov.

Aleksandra Smukov

Vodja projektov

Gavrilo Sivački

Vodja projektov
Gavrilo se je ekipi GORR pridružil s 15-letnimi izkušnjami v prevajalski panogi. Naše prevajalske projekte vodi od začetka do konca, kar počne z velikim nasmehom in odlično mero humorja.

Je velik košarkarski navdušenec, ki svoj prosti čas najraje preživlja z družino, v naravi ali z dobro knjigo.

Gavrilo Sivački

Vodja projektov

Nina Škof

Vodja projektov in prevajalka
Nina se nam je pridružila pred kratkim, ampak nikakor kot novinka, temveč z več kot desetletnimi prevajalskimi izkušnjami. Ker je pozitivna in natančna, ni projekta, ki mu ne bi bila kos.

Zna pa sešiti tudi najbolj neverjetne družinske pustne kostume, kot se za vsakega prebivalca Cerknice spodobi.

Nina Škof

Vodja projektov in prevajalka

Andrea Jadrzyk

Vodja marketinga
Andrea originalno prihaja iz Britanske Kolumbije v Kanadi in je naša najnovejša zasvojenka s kavo, ki bdi nad našo digitalno podobo in marketingom.

Od objav na družbenih omrežjih in blogov do montaže videoposnetkov in grafičnega oblikovanja – Andrea vse to počne z ogromno vnemo in nepogrešljivo podporo svoje najljubše sodelavke, pritlikave šnavcerke Rosie.

Andrea Jadrzyk

Vodja marketinga

Začetki in zgodovina
Prevajalske agencije GORR

Iz malega družinskega podjetja, ki je delovalo znotraj slovenskih meja, se je podjetje GORR razvilo v prevajalskega partnerja, ki mu zaupajo podjetja in organizacije s celega sveta. Naše ime je postalo sinonim za odlične in kakovostne prevode, in to ne samo v slovenski jezik, temveč tudi v vse evropske in večje svetovne jezike. S strokovnostjo in odličnostjo cele ekipe se je Prevajalska agencija GORR uveljavila in si ustvarila dobro ime v prevajalski panogi.

Zadnje desetletje je ekipa GORR rastla in beležila enkratne uspehe, pri čemer je pri iskanju odgovorov na vedno kompleksnejše potrebe svojih strank nenehno širila svoja znanja in zmožnosti. Pri delu s številnimi in najrazličnejšimi domačimi in tujimi strankami se je ekipa GORR naučila ne samo doseči, temveč tudi preseči pričakovanja, in sicer ne glede na področje ali jezik. Ravno zato je GORR idealen prevajalski partner za prodorna podjetja iz različnih panog. Skozi roke naše ekipe je v preteklem desetletju šlo marsikaj in zato ni ničesar, česar ne bi obvladali.

EKIPA GORR JE PRAZNOVALA 10. OBLETNICO – OGLEJTE SI NEKAJ UTRINKOV

Vas zanima, kaj se skriva za imenom GORR?

Ustanovitelja podjetja Gregor in Olivera sta svojo prevajalsko pot začela s samo enim prenosnikom, pri tem pa sta ju vodila podjetniški duh in ljubezen do jezikov ter komunikacije.
Ko sta izbirala ime podjetja, sta si želela ime, ki bi odražalo njuno osebno vez ter posvečenost podjetju. Zato sta se odločila za začetnici svojih imen ter dodala dvojni »R« kot začetnico svojega skupnega priimka. Tako je nastalo ime GORR, ki simbolizira skupno zavzetost za ustvarjanje uspešne poslovne in prevajalske zgodbe.

ČLANSTVA

Članstva v različnih organizacijah so zelo koristna, saj nam omogočajo mreženje in sledenje najnovejšim panožnim trendom.

Ko nismo v pisarni, znanje pridobivamo v naslednjih organizacijah.

GORR in družbena odgovornost

Družbena odgovornost je vedno višje na lestvici prioritet podjetij in posameznikov. V času okoljske krize, ki jo je dodatno okrepila pandemija covida, je družbena odgovornost ključnega pomena za zeleno obnovo in prihodnost naše družbe. Vpliva tudi na vzdržno ekonomsko rast in pospešitev prehoda na brezogljično družbo.

GORR podpira načela družbene odgovornosti podjetij z majhnimi, a pomembnimi koraki, in sicer s sajenjem dreves, s praktično brezpapirnim poslovanjem in administracijo ter čim manjšo uporabo prevoznih sredstev.
© 2023 GORR. Vse pravice pridržane.