PREVAJANJE PRAVNIH BESEDIL

Imate pogosto opravka s pravnimi besedili? Pomagali vam jih bomo prevesti.

Pravna besedila so lahko zelo različna in prav tako so različni njihovi prevodi. Ne glede na to, ali potrebujete prevod dokumentov s sodišča ali zapletene pogodbe, vam bodo naši strokovnjaki pomagali pri natančnem prevodu občutljivih pravnih vsebin.

Pomagamo vam lahko z vsemi večjimi svetovnimi jeziki, ne glede na to, za katero državo potrebujete dokumente. Odvisno od vaših potreb vam lahko na enem mestu priskrbimo navadne ali sodno overjene prevode. Poleg tega vam bomo z veseljem pomagali z dodatnimi nasveti glede postopka pridobivanja pravnih ali sodnih prevodov.

Kaj vključujejo naši prevodi pravnih besedil?

Potrebujete prevode za EU?

V sklopu prevodov pravnih besedil nudimo tudi prevode za EU. Zagotovimo vam lahko prevode različnih dokumentov in zakonodaje v vse večje jezike EU, pri čemer upoštevamo natančna navodila in slogovne smernice, ki jih narekujejo ugledne ustanove EU.

Potrebujete prevajalce za prevode vladnih besedil?

Sodelujemo s strokovnjaki, ki so specializirani za prevajanje besedil s področja politike, poslovanja in prava, ki jih pogosto potrebujejo vladni organi. Tudi tukaj vam bomo torej z veseljem pomagali.

Se želite prijaviti na razpis v tujini?

Naši vsestranski strokovnjaki vam lahko pomagajo pri razumevanju vsebine zapletene razpisne dokumentacije, ki običajno vključuje zahtevne pravne, tehnične, finančne in poslovne vsebine.

Zakaj izbrati GORR?

Zavedamo se, da je pri prevajanju pravnih besedil pomembna vsaka podrobnost in da ni prostora za napake. Zato je pomembno, da svoje prevode zaupate zanesljivemu in preverjenemu prevajalskemu partnerju. Ekipa GORR vam ponuja:

  • izjemno odzivnost in hitro obdelavo naročil

  • prijazno obravnavo in dosegljivost praktično 24/7

  • vam prilagojene procese in podrobno kontrolo kakovosti

  • multidisciplinarne izkušnje, pridobljene pri delu s strankami s celega sveta

  • prevode vseh evropskih in večjih svetovnih jezikov

USPEH JE NA DOSEGU VAŠE ROKE!

Stopite v stik z nami in s prilagojenimi storitvami prevajanja in lokalizacije vam bomo pomagali rasti še hitreje in uspešneje.

© 2023 GORR. Vse pravice pridržane.