PREVAJANJE IN DVOJEZIČNI PREGLED

Če imate besedilo, ki gre v tisk ali mora biti absolutno brezhibno zaradi visoke izpostavljenosti, potrebujete našo storitev prevajanja in dvojezičnega pregleda.

Kaj vključujejo naše storitve prevajanja in dvojezičnega pregleda?

Dobro vprašanje! Čeprav se vsakemu prevodu posvetimo z veliko mero natančnosti in skrbnosti ter pri delu upoštevamo najvišje standarde, smo konec koncev vsi samo ljudje. Tudi vam se lahko zgodi, da se pri pisanju esejev in elektronskih sporočil v besedilu znajde majhna napaka, ki je črkovalnik ne zazna. Če boste besedilo poslali v tisk, je dodatni pregled zato odločilnega pomena. Poleg tega lahko dodaten pregled odlično marketinško ali ustvarjalno vsebino spremeni v fantastično.

Želite izvedeti več o storitvah prevajanja in dvojezičnega pregleda, ki jih nudi GORR?

Prevajanje v tem primeru poteka točno tako, kot če bi naročili običajen prevod. Besedila se bo lotil prevajalec, specializiran za področje, na katerega se vaše besedilo nanaša. Nato bo prevod prevzel pregledovalec, ki bo prevod pregledal, izpopolnil terminologijo, slog in morebitne druge vidike besedila.

Se vam mudi? Brez skrbi!

Želite naročiti storitev prevajanja in dvojezičnega pregleda, vendar ne želite podaljšati roka za oddajo? Ni problema!

Zahvaljujoč najsodobnejši prevajalski tehnologiji lahko prevajalci in pregledovalci na besedilu delajo istočasno, zato lahko slednji besedilo dobijo v roke, še preden je prevod v celoti zaključen.

USPEH JE NA DOSEGU VAŠE ROKE!

Zavedamo se, da je pri prevajanju pomembna vsaka podrobnost in da ni prostora za napake. Zato je pomembno, da svoje prevode zaupate zanesljivemu in preverjenemu prevajalskemu partnerju. Ekipa GORR vam ponuja:

  • izjemno odzivnost in hitro obdelavo naročil

  • prijazno obravnavo in dosegljivost praktično 24/7

  • vam prilagojene procese in podrobno kontrolo kakovosti

  • multidisciplinarne izkušnje, pridobljene pri delu s strankami s celega sveta

  • prevode vseh evropskih in večjih svetovnih jezikov

USPEH JE NA DOSEGU VAŠE ROKE!

Stopite v stik z nami in s prilagojenimi storitvami prevajanja in lokalizacije vam bomo pomagali rasti še hitreje in uspešneje.

© 2023 GORR. Vse pravice pridržane.