PREVOD IN LOKALIZACIJA SPLETNE STRANI

Če ste si za cilj zadali tuje trge, morate vsekakor razmisliti o prevodu in lokalizaciji svoje spletni strani, da bo ta relevantna v več jezikih.

Številna podjetja imajo pomisleke glede naložbe v prevod spletne strani v več jezikov, saj menijo, da angleški prevod zadostuje.

Ampak ali ste opazili, da bolj globalen kot postaja svet, več večjezičnih spletnih strani je na voljo? Veliko raziskav namreč kaže, da se prodaja podjetja poveča, če to svoje izdelke in storitve predstavi v lokalnem jeziku kupca. Z drugimi besedami – bolj se morate približati svojim strankam in govoriti njihov jezik. Dobesedno. Če se torej odločite za prevod spletne strani in splošno jezikovno preobrazbo, bomo z veseljem postali vaš zaupanja vreden prevajalski partner.

Kaj vključuje prevod in lokalizacija spletne strani?

S prevodom in lokalizacijo spletne strani ne prevedemo zgolj vsebine, temveč gremo korak dlje in pripravimo lokalizirano kopijo, prilagojeno specifičnemu trgu in kulturi. Za to je potrebno posebno znanje, zato so prevajalci spletnih strani specializirana skupina jezikoslovcev, ki zna komunicirati in poskrbeti za dodano vrednost vašega podjetja v različnih jezikih in skupnostih. Pri prevodu spletne strani in lokalizaciji je vsaka beseda pomembna.

Zakaj izbrati naše storitve prevoda in lokalizacije spletne strani?

Dandanes je spletna stran eden najbolj vidnih elementov vašega podjetja in vsebina, ki jo objavite, je zelo pomembna. Zato potrebujete prevajalce spletnih strani, ki bodo poskrbeli, da bo vaše podjetje pustilo vtis v prav vsakem jeziku. V podjetju GORR razumemo vse vidike prevajanja spletnih strani in vam zagotovimo prevod v vse svetovne jezike. Ko nam zaupate to pomembno nalogo, postane kakovost vaše spletne strani naša najvišja prioriteta.

Zakaj izbrati GORR?

Zavedamo se, da je pri prevajanju pomembna vsaka podrobnost in da ni prostora za napake. Zato je pomembno, da svoje prevode zaupate zanesljivemu in preverjenemu prevajalskemu partnerju. Ekipa GORR vam ponuja:

  • izjemno odzivnost in hitro obdelavo naročil

  • prijazno obravnavo in dosegljivost praktično 24/7

  • vam prilagojene procese in podrobno kontrolo kakovosti

  • multidisciplinarne izkušnje, pridobljene pri delu s strankami s celega sveta

  • prevode vseh evropskih in večjih svetovnih jezikov

USPEH JE NA DOSEGU VAŠE ROKE!

Stopite v stik z nami in s prilagojenimi storitvami prevajanja in lokalizacije vam bomo pomagali rasti še hitreje in uspešneje.

© 2023 GORR. Vse pravice pridržane.