PREVOD PROGRAMSKE OPREME

Iščete zanesljive in preverjene storitve prevoda programske opreme? Potem ste na pravem mestu.

Svet postaja vedno bolj digitalen in aplikacije in razni programi narekujejo naš vsakdan. Pri vsem tem pa je zanimivo, da bolj kot svet postaja digitalen in globalen, bolj si razvijalci programske opreme in aplikacij prizadevajo, da bi svoje širno občinstvo nagovorili v njihovem lokalnem jeziku. Tako se namreč bolj približajo svojim uporabnikom in izboljšajo uporabniško izkušnjo.

Ste razvijalec ali uporabnik in iščete zanesljive in preverjene storitve prevoda programske opreme? Potem ste na pravem mestu. V podjetju GORR bomo vašo programsko opremo ponesli v svet – ne glede na jezik.

Kaj vključujejo naše storitve prevoda programske opreme?

Zbirke besedil za lokalizacijo uporabniških vmesnikov in programske opreme so vsak dan večje in zahtevajo najboljše prevajalce in tehnične strokovnjake. Za prevajanje programske opreme so potrebne posebne spretnosti, saj je večina vsebine zapisana v formulah in kodah. Da je rezultat res brezhiben, uporabljamo kompleksne delovne postopke in delamo s prevajalci, ki se dobro spoznajo na vsak vidik programske opreme. Rezultat je dobro berljiva programska oprema, priljubljena na tako rekoč vsakem trgu na svetu.

Zakaj izbrati naše storitve prevoda programske opreme?

Za gradnjo programske opreme je potrebnega veliko znanja in virov. In če jo želite lansirati tudi na tujih trgih, nikar ne pustite, da bi ves trud šel v nič: vaša programska oprema mora biti lokalizirana, funkcionalna in brezhibna v vseh jezikih. Da bi se izognili nejasnostim in slabim rezultatom, se morate obrniti na prevajalsko agencijo, ki je vedno dosegljiva. V Prevajalski agenciji GORR bomo skrbno izbrali prevajalsko ekipo, uporabili najnovejšo tehnologijo in kompleksne delovne postopke in tako zagotovili, da bo vaš prevod programske opreme brezhiben tako za razvijalca kot za uporabnika.

Zakaj izbrati GORR?

Zavedamo se, da je pri prevajanju pomembna vsaka podrobnost in da ni prostora za napake. Zato je pomembno, da svoje prevode zaupate zanesljivemu in preverjenemu prevajalskemu partnerju. Ekipa GORR vam ponuja:

  • izjemno odzivnost in hitro obdelavo naročil

  • prijazno obravnavo in dosegljivost praktično 24/7

  • vam prilagojene procese in podrobno kontrolo kakovosti

  • multidisciplinarne izkušnje, pridobljene pri delu s strankami s celega sveta

  • prevode vseh evropskih in večjih svetovnih jezikov

USPEH JE NA DOSEGU VAŠE ROKE!

Stopite v stik z nami in s prilagojenimi storitvami prevajanja in lokalizacije vam bomo pomagali rasti še hitreje in uspešneje.

© 2023 GORR. Vse pravice pridržane.