PREVOD BESEDIL S PODROČJA PRODAJE IN SPLETNE PRODAJE

Potrebujete pomoč pri prevodih s področja prodaje in spletne prodaje? Če je odgovor pritrdilen, vam lahko pomagamo.

Glede na to, da brskate po tej strani, verjetno potrebujete prevode s področja prodaje ali pa odpirate oziroma prenavljate svojo spletno trgovino. Ne glede na to, na katerem prodajnem področju poslujete, vam lahko pomagamo z lokalizacijo spletnih strani in spletnih trgovin ter prevodom zgibank in pogodb, lahko pa vam tudi osvežimo vaše spletno prodajno mesto z novimi vsebinami.

Kaj vključujejo naši prevodi s področja prodaje in spletne prodaje?

Mednarodni predpisi? Ni problema!

Če se ukvarjate s prodajo, ne smete pozabiti na mednarodne predpise. Verjetno že veste, da morate informacije na embalaži in izdelku prevesti v jezik, ki se uporablja na območju, kjer izdelek prodajate. To velja tudi za spletne trgovine, ki morajo ustrezati specifičnim lokalnim predpisom in zagotoviti ustrezne informacije za stranke. Če se trenutno ukvarjate s temi vprašanji, vam lahko pri tem pomagamo.

Zakaj izbrati GORR?

Zavedamo se, da je pri prevajanju pomembna vsaka podrobnost in da ni prostora za napake. Zato je pomembno, da svoje prevode zaupate zanesljivemu in preverjenemu prevajalskemu partnerju. Ekipa GORR vam ponuja:

  • izjemno odzivnost in hitro obdelavo naročil

  • prijazno obravnavo in dosegljivost praktično 24/7

  • vam prilagojene procese in podrobno kontrolo kakovosti

  • multidisciplinarne izkušnje, pridobljene pri delu s strankami s celega sveta

  • prevode vseh evropskih in večjih svetovnih jezikov

USPEH JE NA DOSEGU VAŠE ROKE!

Stopite v stik z nami in s prilagojenimi storitvami prevajanja in lokalizacije vam bomo pomagali rasti še hitreje in uspešneje.

© 2023 GORR. Vse pravice pridržane.