SODNI PREVODI

Če potrebujete sodne in druge uradne prevode, ste na pravem mestu.

Postopek naročanja sodnih prevodov je lahko zapleten, zato vam na pomoč priskočimo mi. Naši sodni tolmači bodo dobesedno pustili pečat na vaših dokumentih in s tem poskrbeli, da bodo ti ustrezali vsem zahtevam.

Sodni prevodi

Včasih ni čisto jasno, ali potrebujete navaden ali sodni prevod. Čeprav ni točno določenega pravila, je priporočljivo, da za dokumente, ki so namenjeni državnim organom ali se uporabljajo v pravnih postopkih oziroma za druge uradne namene, naročite sodne prevode.

Čeprav nad vsemi našimi prevodi bdijo izjemni strokovno podkovani prevajalci, pa so sodni tolmači strokovnjaki, ki jih imenuje sodišče. Prevode dokumentov opremijo z zakonsko predpisanim žigom in izjavo prevajalca, s čimer potrjujejo, da gre za uradni prevod.

Katere prevajalske storitve nudi GORR?

V vsaki državi veljajo drugačna pravila glede sodnih prevodov, zato vam toplo priporočamo, da se pred naročanjem prevoda pozanimate, kaj potrebujete.

V določenih primerih vam priporočamo, da pridobite overjeno kopijo dokumentov, ki jih želite prevesti. Sodne prevode se namreč v številnih državah ureja s preluknjanjem izvirnega dokumenta in fizično vezavo na prevod. To pomeni, da vezanih dokumentov ne morete več ločiti in izvirnega dokumenta ne morete več uporabljati samostojno.

Če ste še vedno v dvomih, nas pokličite! Z veseljem vam bomo svetovali.

Sodne tolmače imenujejo pristojni organi na državni ravni, zato je včasih težje pridobiti sodni prevod, če sodnega tolmača za želeni jezik ni na voljo v vaši državi. Mi sodelujemo s partnerji na lokalni, regionalni in mednarodni ravni, zato vam lahko uredimo sodni prevod v skoraj vse jezike. Pišite nam in naredili bomo vse, da uresničimo vaše želje!

Zakaj izbrati GORR?

Zavedamo se, da je pri prevajanju pomembna vsaka podrobnost in da ni prostora za napake. Zato je pomembno, da svoje prevode zaupate zanesljivemu in preverjenemu prevajalskemu partnerju. Ekipa GORR vam ponuja:

  • izjemno odzivnost in hitro obdelavo naročil

  • prijazno obravnavo in dosegljivost praktično 24/7

  • vam prilagojene procese in podrobno kontrolo kakovosti

  • multidisciplinarne izkušnje, pridobljene pri delu s strankami s celega sveta

  • prevode vseh evropskih in večjih svetovnih jezikov

USPEH JE NA DOSEGU VAŠE ROKE!

Stopite v stik z nami in s prilagojenimi storitvami prevajanja in lokalizacije vam bomo pomagali rasti še hitreje in uspešneje.

© 2023 GORR. Vse pravice pridržane.