STROJNO PREVAJANJE IN UREJANJE STROJNIH PREVODOV

Želite cenejše prevode v krajšem času?

Se vam mudi s prevodom vsebine? Ste pomislili na strojno prevajanje? Ne govorimo o storitvi Google Translate! Strojno prevajanje je profesionalna prevajalska rešitev, ki s pomočjo tehnologije opravi vso zahtevno delo in skrajša čas prevajanja. Orodja za strojno prevajanje ne ugibajo pomena, temveč na podlagi vaših obstoječih prevodov prevedejo tudi zahtevno vsebino in tako poskrbijo, da je končni rezultat povsem uporaben.


Katera besedila so najprimernejša za strojno prevajanje?

Pri tovrstnem prevajanju si velja zapomniti, da marketinška besedila niso najprimernejša za strojno prevajanje, saj lahko izpadejo robotsko. Po drugi strani je lahko strojno prevajanje odlično za uporabniške priročnike, pravna in finančna besedila. Glede na to, da se sistemi za strojno prevajanje neprestano polnijo z novimi človeškimi prevodi, lahko pričakujemo, da bo strojno prevajanje postopoma postalo uporabno na vseh področjih.

Zakaj izbrati storitve podjetja GORR?

Imate veliko strojno prevedenih vsebin, vendar vas skrbi kakovost? Potrebujete storitev urejanja strojnega prevoda. Neobdelani strojni prevodi lahko zadostujejo za vašo interno uporabo in razumevanje. Če pa so vaša besedila namenjena širšemu občinstvu in menite, da potrebujejo poseg človeškega prevajalca, lahko strojni prevod uporabite zgolj kot osnutek, ki ga je treba naknadno izpiliti. Izdelava in naknadno urejanje strojnega prevoda sta tako lahko hitra in kakovostna rešitev za vaše tekoče projekte.

Izdelan strojni prevod pregledajo profesionalni prevajalci, ki zagotovijo, da je končni izdelek strokoven in kakovosten. Ker prevajalci besedila ne prevajajo sami, temveč samo uredijo strojni prevod, zanj porabijo manj časa, vi pa prevod prejmete prej.

Zakaj izbrati GORR?

Zavedamo se, da je pri prevajanju pomembna vsaka podrobnost in da ni prostora za napake. Zato je pomembno, da svoje prevode zaupate zanesljivemu in preverjenemu prevajalskemu partnerju. Ekipa GORR vam ponuja:

  • izjemno odzivnost in hitro obdelavo naročil

  • prijazno obravnavo in dosegljivost praktično 24/7

  • vam prilagojene procese in podrobno kontrolo kakovosti

  • multidisciplinarne izkušnje, pridobljene pri delu s strankami s celega sveta

  • prevode vseh evropskih in večjih svetovnih jezikov

USPEH JE NA DOSEGU VAŠE ROKE!

Stopite v stik z nami in s prilagojenimi storitvami prevajanja in lokalizacije vam bomo pomagali rasti še hitreje in uspešneje.

© 2023 GORR. Vse pravice pridržane.