PREVAJANJE TEHNIČNIH BESEDIL

Če lansirate nov izdelek ali proizvodnjo selite v tujino, vam bo vsekakor prav prišla naša storitev prevajanja besedil s tehničnega področja.

Če se ukvarjate s proizvodnjo, boste potrebovali prevode priročnikov, opisov strojev in njihovega delovanja ter prevode druge tehnične dokumentacije. Naši prevajalci, specializirani za tehnične prevode in prevode s področja proizvodnje, prevajajo v vse večje svetovne jezike, zato vam lahko zagotovimo brezhibne prevode ne glede na zahtevnost besedil.

Kaj vključujejo naši prevodi s področja tehnike?

Ste dobavitelj gospodinjskih aparatov ali medicinskih pripomočkov?

Pomagamo vam lahko s prevodi raznovrstnih tehničnih besedil, od navodil za sestavljanje do tehničnih standardov in zahtev. Med tehnično zahtevna spadajo tudi besedila, ki se nanašajo na medicinske pripomočke: tudi tukaj vam lahko pomagajo naši strokovnjaki, ki so specializirani za prevode medicinskih in tehničnih besedil.

Delujete na področju gradbeništva in projektiranja?

Potrebujete prevod dokumenta o gradbenem projektu, ki ga boste predstavili potencialnemu partnerju ali vlagatelju? Morate razpisni dokumentaciji priložiti svoj gradbeni načrt in sodno overjene prevode? Ali pa želite zgolj prevesti svoje dosežke s področja gradbeništva in arhitekture v različne jezike, da bi jih predstavili ljudem po vsem svetu?

Kaj tretjega? Brez skrbi! Mi poskrbimo za prevode raznovrstnih tehničnih, industrijskih, strojnih, transportnih in drugih vsebin. Stopite v stik z nami.

Upoštevanje mednarodnih predpisov v proizvodnji

Če se ukvarjate s proizvodnjo, ne smete spregledati mednarodnih predpisov. Za tovrstno delo morate imeti vso dokumentacijo o strojih prevedeno v lokalni jezik države, v kateri delujete. Zato se obrnite na nas, če imate potrebo po tovrstnih prevodih.

Zakaj izbrati GORR?

Zavedamo se, da je pri prevajanju pomembna vsaka podrobnost in da ni prostora za napake. Zato je pomembno, da svoje prevode zaupate zanesljivemu in preverjenemu prevajalskemu partnerju. Ekipa GORR vam ponuja:

  • izjemno odzivnost in hitro obdelavo naročil

  • prijazno obravnavo in dosegljivost praktično 24/7

  • vam prilagojene procese in podrobno kontrolo kakovosti

  • multidisciplinarne izkušnje, pridobljene pri delu s strankami s celega sveta

  • prevode vseh evropskih in večjih svetovnih jezikov

USPEH JE NA DOSEGU VAŠE ROKE!

Stopite v stik z nami in s prilagojenimi storitvami prevajanja in lokalizacije vam bomo pomagali rasti še hitreje in uspešneje.

© 2023 GORR. Vse pravice pridržane.