TOLMAČENJE NA DALJAVO

Iščete zanesljivega in zaupanja vrednega ponudnika storitev tolmačenja na daljavo?

Potem ste na pravem mestu. Ko je svet marca 2020 postal virtualen in so se vsi dogodki premaknili na splet, smo v podjetju GORR z odprtimi rokami sprejeli nove tehnologije za prevajanje prek spleta in še naprej podpirali naše stranke s storitvami tolmačenja ne glede na jezik in lokacijo. Tolmačenje na daljavo je zdaj postalo nova resničnost in nič ne kaže, da se bomo kdaj koli vrnili v prejšnjo. Ne samo, da vam v ceno tolmačenja ni treba več vračunati stroškov poti in nastanitve, vaš dogodek lahko poteka dobesedno kjer koli na svetu.

Kaj vključujejo naše storitve tolmačenja na daljavo?

Tolmačenje na daljavo je v osnovi enako kot tolmačenje na lokaciji, vendar tolmačem ni treba pripotovati na prizorišče, temveč se vašemu dogodku preprosto pridružijo prek spleta. Vaši tolmači so tako namesto kilometrov zgolj nekaj klikov stran. Vi morate zgolj urediti nekaj dodatnih licenc zanje in vaše srečanje z mednarodnimi partnerji se lahko začne.

Zakaj izbrati naše storitve tolmačenja na daljavo?

Zavedamo se, kako pomembno je vaše podjetje, zato lahko tolmačenje na daljavo mirno zaupate v naše roke. V Prevajalski agenciji GORR upoštevamo vaše potrebe in poiščemo popolnega tolmača glede na vašo temo, govorca in občinstvo na dogodku. Pokrivamo vse večje svetovne jezike in izbiramo strokovne in izkušene tolmače, ki poskrbijo za to, da na vašem spletnem dogodku nič ne ostane izgubljeno v prevodu.

Zakaj izbrati GORR?

Zavedamo se, da je pri prevajanju pomembna vsaka podrobnost in da ni prostora za napake. Zato je pomembno, da svoje prevode zaupate zanesljivemu in preverjenemu prevajalskemu partnerju. Ekipa GORR vam ponuja:

  • izjemno odzivnost in hitro obdelavo naročil

  • prijazno obravnavo in dosegljivost praktično 24/7

  • vam prilagojene procese in podrobno kontrolo kakovosti

  • multidisciplinarne izkušnje, pridobljene pri delu s strankami s celega sveta

  • prevode vseh evropskih in večjih svetovnih jezikov

USPEH JE NA DOSEGU VAŠE ROKE!

Stopite v stik z nami in s prilagojenimi storitvami prevajanja in lokalizacije vam bomo pomagali rasti še hitreje in uspešneje.

© 2023 GORR. Vse pravice pridržane.