TOLMAČENJE

Iščete tolmača za pomoč pri komunikaciji?

Če ste odgovorili pritrdilno, nam pišite! Ne glede na to, zakaj potrebujete tolmača, vam lahko naši strokovnjaki pomagajo pri komunikaciji s komer koli, kjer koli in ob vsaki priložnosti.

Kaj vključujejo naše strokovne storitve tolmačenja?

Veliko časa smo vložili v povezovanje s profesionalnimi tolmači s celega sveta, zato vam lahko zagotovimo storitve tolmačenja za širok nabor jezikov.

Pomagamo vam lahko z različnimi storitvami tolmačenja. Če potrebujete tolmača za dogodek, vam lahko ponudimo storitev simultanega tolmačenja. V tem primeru bodo vaši gostje enega ali več tolmačev, ki bodo sedeli v tolmaški kabini in sproti prevajali govorjeno vsebino, poslušali prek slušalk.

Če imate sestanek, vam lahko ponudimo storitev konsekutivnega tolmačenja. V tem primeru tolmač govorjeno vsebino prevaja, ko govorec naredi premor. Konsekutivno tolmačenje je najboljša izbira, če gre za pogovor med dvema osebama.

Nazadnje je tukaj še storitev tolmačenja na potovanju. Če se odpravljate na poslovni obisk, usposabljanje ali poslovno potovanje, vam lahko zagotovimo spremstvo profesionalnega tolmača. Tako ne boste v skrbeh zaradi jezikovih ovir, na katere utegnete naleteti.

Kdo so tolmači, s katerimi sodeluje GORR?

Vsi naši tolmači so izkušeni strokovnjaki. Sodelujemo z najboljšimi, zato lahko zaupate, da boste v dobrih rokah. Pred dogodkom nas seznanite z lokacijo, datumom in trajanjem dogodka ter nam posredujete gradiva, na podlagi katerih se bo tolmač seznanil s temo in vrsto dogodka. Tako bo tolmačenje potekalo gladko in brez zapletov.

Zakaj izbrati GORR?

Zavedamo se, da je pri prevajanju pomembna vsaka podrobnost in da ni prostora za napake. Zato je pomembno, da svoje prevode zaupate zanesljivemu in preverjenemu prevajalskemu partnerju. Ekipa GORR vam ponuja:

  • izjemno odzivnost in hitro obdelavo naročil

  • prijazno obravnavo in dosegljivost praktično 24/7

  • vam prilagojene procese in podrobno kontrolo kakovosti

  • multidisciplinarne izkušnje, pridobljene pri delu s strankami s celega sveta

  • prevode vseh evropskih in večjih svetovnih jezikov

USPEH JE NA DOSEGU VAŠE ROKE!

Stopite v stik z nami in s prilagojenimi storitvami prevajanja in lokalizacije vam bomo pomagali rasti še hitreje in uspešneje.

© 2023 GORR. Vse pravice pridržane.