PREVAJANJE TURISTIČNIH BESEDIL

Iščete zanesljivega partnerja za prevajanje turističnih besedil? Potem ste na pravem mestu.

Če imate hotel ali podjetje, ki se ukvarja z organizacijo potovanj, turizmom in gostinstvom, lahko vaše vsebine začinimo z večjezičnostjo in tako poskrbimo, da se bodo z vašo ponudbo seznanili gostje z vsega sveta. Če želite vsem svojim gostom zagotoviti edinstveno izkušnjo, jih morate nagovoriti v njihovem jeziku. Naši prevajalci pokrivajo vse jezike, od arabščine do nemščine, in so strokovno podkovani v prevajanju marketinških besedil s področja kulinarike, lokalnih specialitet in turističnih destinacij. Naredili bodo vse, da bi vam pomagali prodati sanjsko potovanje. Navsezadnje je pri potovanju najpomembnejša izkušnja. In poskrbeli bomo, da se bo to odražalo tudi v vaših besedilih.

Kaj vključuje prevod in lokalizacija turističnih besedil?

Poskrbeli bomo za čarobno piko na i, ki jo iščete. Zaupajte nam svoje spletne strani, zgibanke in celo jedilne liste ali pakete dobrodošlice in poskrbeli bomo, da se bo vsak gost, ne glede na narodnost, počutil posebno takoj, ko bo prestopil vaš prag. Če boste poskrbeli za večjezično vsebino, s katero oglašujete sanjska potovanja in edinstven življenjski slog, bo vaša prodaja poletela v nebo. Vsekakor potrebujete kakovostne prevode, da bi vsi videli tisto, kar vidite vi.

Zakaj izbrati GORR?

Zavedamo se, da je pri prevajanju pomembna vsaka podrobnost in da ni prostora za napake. Zato je pomembno, da svoje prevode zaupate zanesljivemu in preverjenemu prevajalskemu partnerju. Ekipa GORR vam ponuja:

  • izjemno odzivnost in hitro obdelavo naročil

  • prijazno obravnavo in dosegljivost praktično 24/7

  • vam prilagojene procese in podrobno kontrolo kakovosti

  • multidisciplinarne izkušnje, pridobljene pri delu s strankami s celega sveta

  • prevode vseh evropskih in večjih svetovnih jezikov

USPEH JE NA DOSEGU VAŠE ROKE!

Stopite v stik z nami in s prilagojenimi storitvami prevajanja in lokalizacije vam bomo pomagali rasti še hitreje in uspešneje.

© 2023 GORR. Vse pravice pridržane.