PREVAJANJE FINANČNIH BESEDIL

Iščete zanesljivega prevajalskega partnerja za besedila s področja financ? Potem ste na pravem mestu.

Besedila s področja financ so lahko zelo različna po vsebini in obsegu. Naši strokovnjaki za prevajanje finančnih besedil vam bodo pomagali, da boste tudi v tujem jeziku učinkovito predstavili dokumente, kot so bančna poročila in izpiski, različna finančna potrdila za vlagatelje in drugo.

Kaj vključujejo naši prevodi finančnih besedil?

Letnim poročilom vsako leto posvetimo veliko časa. Po navadi se prevajajo v prvem četrtletju, so precej obsežna in stranke jih potrebujejo razmeroma hitro. To pomeni, da smo vedno pripravljeni za vaša polletna ali četrtletna poročila, računovodske izkaze in standarde ter vso drugo spremno dokumentacijo. Želite poslovanje predstaviti svojemu lastniku, poslovnemu partnerju ali vlagatelju?

Brez skrbi! Pomagamo vam lahko z vsemi večjimi svetovnimi jeziki, ne glede na to, za katero državo potrebujete dokumente. Prav tako se lahko obrnete na nas, če potrebujete nasvet glede prevajalskega procesa, ki bo kot nalašč za vaše podjetje. Z veseljem pomagamo svojim strankam in naši naročniki prevodov finančnih besedil niso nobena izjema.

Zakaj izbrati GORR?

Zavedamo se, da je pri prevajanju finančnih besedil pomembna vsaka podrobnost in da ni prostora za napake. Zato je pomembno, da svoje prevode zaupate zanesljivemu in preverjenemu prevajalskemu partnerju. Ekipa GORR vam ponuja:

  • izjemno odzivnost in hitro obdelavo naročil

  • prijazno obravnavo in dosegljivost praktično 24/7

  • vam prilagojene procese in podrobno kontrolo kakovosti

  • multidisciplinarne izkušnje, pridobljene pri delu s strankami s celega sveta

  • prevode vseh evropskih in večjih svetovnih jezikov

USPEH JE NA DOSEGU VAŠE ROKE!

Stopite v stik z nami in s prilagojenimi storitvami prevajanja in lokalizacije vam bomo pomagali rasti še hitreje in uspešneje.

© 2023 GORR. Vse pravice pridržane.