LOKALIZACIJA

Vsi vemo, kaj je to prevajanje, pojem lokalizacije pa je nekoliko manj znan.

Kakšna je torej razlika? V svojem bistvu sta si prevajanje in lokalizacija zelo podobna, vendar gre pri lokalizaciji za nadgradnjo prevoda. Lokalizacija poleg jezika namreč upošteva tudi ciljno kulturo in številne druge dejavnike.

Če potrebujete na primer prevod zgibanke s fotografijami, vam bomo za različne trge priporočili uporabo različnih fotografij, ki bodo pustile večji vtis na vašem ciljnem občinstvu. Posvetili se bomo tudi valutam, klicnim kodam držav in številnim drugim podrobnostim, ki so pomembne za vaš novi trg. Seveda so prisotni še drugi dejavniki, zato vam bomo z veseljem pomagali z dodatnimi informacijami.

Kakšne storitve lokalizacije nudi GORR?

Lokalizacija vam lahko koristi na veliko različnih načinov. Če se odločite za lokalizacijo spletne strani, vam lahko pomagamo pri prilagajanju vsebine novim ciljnim obiskovalcem. V tem primeru bo vaša spletna stran v vsakem jeziku drugačna, medtem pa bo sporočilo vaše blagovne znamke ostalo nespremenjeno.

Če izdelujete računalniške igre, je lokalizacija prav tako odlična izbira. Namesto da bi zgolj prevedli igro in z igro povezano vsebino, bomo poskrbeli, da bo vse prilagojeno ciljni kulturi, občinstvu in zakonodaji.

Poleg računalniških iger je smiselno lokalizirati tudi programsko opremo, s katero se podajate na nov trg. S storitvami lokalizacije poskrbimo za popolno jezikovno prilagoditev vaše programske opreme, upoštevajoč vse pomembne dejavnike, na primer uporabniško izkušnjo.

Zakaj izbrati GORR?

Zavedamo se, da je pri prevajanju pomembna vsaka podrobnost in da ni prostora za napake. Zato je pomembno, da svoje prevode zaupate zanesljivemu in preverjenemu prevajalskemu partnerju. Ekipa GORR vam ponuja:

  • izjemno odzivnost in hitro obdelavo naročil

  • prijazno obravnavo in dosegljivost praktično 24/7

  • vam prilagojene procese in podrobno kontrolo kakovosti

  • multidisciplinarne izkušnje, pridobljene pri delu s strankami s celega sveta

  • prevode vseh evropskih in večjih svetovnih jezikov

USPEH JE NA DOSEGU VAŠE ROKE!

Stopite v stik z nami in s prilagojenimi storitvami prevajanja in lokalizacije vam bomo pomagali rasti še hitreje in uspešneje.

© 2023 GORR. Vse pravice pridržane.